Activiteiten Algarve

Uiteraard staat de voorbereiding op de tweede helft van de competitie centraal, maar veel clubs vinden vertier en ontspanning ook belangrijk tijdens een trainingskamp. De Algarve biedt daartoe veel mogelijkheden.

Beachsoccer / volleybal

De prachtige stranden nodigen uit om op te komen voetballen of volleyballen. Met de ruisende golven van de Atlantische Oceaan op de achtergrond kunnen Beachsoccer-toernooien worden georganiseerd. Faciliteiten kunnen worden aangevraagd bij Trainingskampen.nl.

Golf

De Algarve is een van Europa’s meest aantrekkelijke golfregio’s. Er liggen veel hoogwaardige golfbanen zoals: Monte Rei, Vale do Lobo en San Lorenzo. Veel golfbanen liggen ook nog eens langs de prachtige kust.

Wijnproeverij

De Algarve heeft vier wijnstreken: Tavira, Lagoa, Portimao en Lagos. De wijngaarden zijn prachtig. U kunt er een rondleiding krijgen en uiteraard wijnproeven. Quinta da Penina, Quinta dos Vales en Monte da Casteleja zijn zeer aan te raden.

Diverse boottochten

De Algarve heeft exotische stranden en spectaculaire zeegrotten. Diverse boottochten bieden de mogelijkheid om deze idyllische locaties te bezichtigen.

Jeepsafari

Pittoreske dorpjes, sinaasappelboomgaarden en dichte kurkbossen. Ga op jeepsafari en ontdek de mooiste plekjes van de Algarve. Bezoek een Moors kasteel en proef zelfgemaakte producten op lokale boerderijen.

Trainingskampen.nl maakt u wegwijs in het fascinerende zuiden van Portugal. Schroom niet uw vragen te stellen en informatie in te winnen. De mogelijkheden zijn talrijk.

Maak uw verblijf in de Algarve onvergetelijk!