Jasper de Muijnck – FC Boshuizen

Jasper de Muijnck heeft zijn sporen als trainer in het amateurvoetbal meer dan verdiend. De 53-jarige oefenmeester is vanaf het seizoen 2018-2019 werkzaam voor tweededivisionist Kozakken Boys en trainde sinds 1999 clubs als DOTO, Quick Boys, XerxesDZB en tot de zomer van 2018 FC Boshuizen.

De Muijnck heeft door de jaren heen regelmatig gebruik gemaakt van de diensten van Trainingskampen.nl. De coach is in het bezit van het diploma Coach Betaald Voetbal, heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan en wil niets aan het toeval overlaten. Bij Trainingskampen.nl is hij wat dat betreft aan het goede adres: “Er is altijd iemand op het vliegveld in Nederland om het vertrek goed te regelen. Daar komt met alle materialen, zoals ballen, pompen, kleding echt wat bij kijken. Zij hebben de ervaring om er voor te zorgen dat dit altijd snel en doelgericht gebeurt. En bij aankomst in Portugal is er altijd meteen een delegatie die je naar het hotel begeleidt.”

Ook over de faciliteiten is De Muijnck zeer te spreken: “Ik vind het altijd belangrijk om in de winter even weg te kunnen. Weg van het ritueel van drie keer per week trainen en in het weekend spelen. Het is altijd goed om als groep even een paar dagen onder elkaar te kunnen zijn. Ik ben ooit met een delegatie van Trainingskampen.nl mee geweest naar de Algarve om trainingsvelden te bekijken. Ze willen de clubs met goede velden faciliteren en trainers kunnen natuurlijk uitstekend beoordelen of een veld goed is. Dat tekent hun professionaliteit, ze laten daar geen gras over groeien. Ze staan open voor expertise van anderen. Het transport naar de velden is geregeld, er kunnen oefenwedstrijden tegen goede tegenstanders worden gespeeld. Tuurlijk kun je alles ook zelf proberen te organiseren, maar je moet van goeden huize komen om hun werk ook maar een beetje te benaderen.”

De Muijnck is dus al jaren bekend met Trainingskampen.nl en heeft het bedrijf zien groeien: “In de tijd dat wij dit met DOTO deden begin deze eeuw, gingen nog niet heel veel clubs op trainingskamp. Nu zijn dat er veel meer en Trainingskampen.nl is daar goed op ingesprongen. En iedere club krijgt een programma op maat, ze komen met tips en denken mee. Het knappe is dat ze zowel clubs in de top als clubs die lager spelen goed weten te bedienen. Wij zaten deze winter met FC Boshuizen in hetzelfde hotel als de voetbalvereniging Rockanje. Twee voetbalclubs met een verschillend uitgangspunt. Bij ons stond het serieuze voorop en bij Rockanje de gezelligheid. En voor beide clubs was er een programma op maat en beide clubs gingen tevreden naar huis. Knap als je dat zo kunt regelen.”