Inspectietrip Algarve succesvol afgerond!

In de afgelopen periode is onze directeur Tim van Ammelrooy op locatie geweest in Zuid-Portugal om samen met onze Nederlandse lokale partner de bestaande en nieuwe accommodaties en leveranciers te bezoeken.

 

‘Juist in deze tijden is het voor iedereen extra belangrijk om goede prijzen en voorwaarden goed af te stemmen met onze partners en leveranciers! Op deze manier kunnen wij de dienstverlening nog beter afstemmen op de wensen en behoeften voor onze klanten. De huidige tijd vergt aanpassingen en voor ons is het erg belangrijk om de situatie ter plekke op onze locaties te beoordelen om een geslaagd en vooral een veilige trainingsstage te kunnen waarborgen. Naast de inspectie van bestaande locaties hebben we ook enkele nieuwe pareltjes gevonden. Trainingskampen.nl en onze topbestemming Algarve zijn klaar om de teams te ontvangen wanneer het weer mogelijk is!’ Aldus Tim van Ammelrooy.
Dit betekent onder meer dat de pakketten 2021/2022 voor Portugal per direct boekbaar zijn met de beste prijzen, condities én (corona)voorwaarden!