Trainingskamp in Nederland: 5 populaire Nederlandse locaties

Bent u met uw ploeg op zoek naar een trainingskamp in Nederland? Trainingskampen.be zet voor u vijf populaire locaties op een rij.

Trainingskamp in Nederland: Mierlo

In de provincie Noord-Brabant ligt het plaatsje Mierlo. Het centrum van Mierlo kent gezellige winkels en horeca en heeft een prachtige molen op het Dorpsplein. De bekende streekproducten Peijnenburg & de Mierlose Zwarte (de lekkerste kers) zijn zeker de moeite waard om te proeven! Het ligt ook nog eens vlakbij twee aantrekkelijke steden; Helmond en Eindhoven. De accommodatie in Mierlo staat bekend om het sportiefste hotel van Nederland. Een hotel waar je kunt sporten, spelen en ook keihard kunt relaxen.

Menig Nationaal en Internationaal team is in dit hotel verbleven, waaronder Bayern München, Malaga CF, PSV en Ajax. Sinds de winter van 2019 is het hotel compleet gerenoveerd en ademt het een en al sport uit! En dat merk je! Er is onder andere een binnenzwembad, sauna, ruime fitness-floor en zelfs een overdekte tennis baan. Een trainingskamp in Nederland wat je meegemaakt moet hebben!

Trainingskamp in Nederland: Breda

Trainingskampen.be biedt 2 accommodaties aan in Breda. Binnen 5 á 10 autominuten ligt het sportcomplex met goede trainingsvelden. Ook is het slechts enkele minuten lopen vanaf beide accommodaties naar het Bourgondische centrum van deze gezellige stad. Een aantal highlights van Breda wat je niet mag missen zijn: Het Begijnhof, welke ligt in de Catharinastraat. Wanneer je binnenstapt ga je eeuwen terug in de tijd; Blind Walls Gallery, hét kunstmuseum op straat. Ruim 100 muurschilderingen die gebaseerd zijn op een Bredaas verhaal; De Grote of Onze-Lieve-Vrouwe Kerk, het belangrijkste monument in Breda. Een eye catcher gelegen aan de Grote Markt. Breda wordt omschreven als een gastvrije en oude binnenstad & een paradijs voor foodliefhebbers. Een zeer populaire trainingskamp locatie!

Trainingskamp in Nederland: Maastricht

Het landschap maakt Zuid-Limburg het meest unieke stukje van Nederland. De regio Maastricht biedt volop mogelijkheden voor teambuilding activiteiten. Actieve sportliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Zuid-Limburg! Er is geen betere plek om actief te zijn dan hier. Het heuvellandschap is een lust voor het oog. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur. Het Zuiden van Limburg kent genoeg natuurgebieden waar je kunt hardlopen, golven en-/of fietsen. Ben je meer opzoek naar spanning en sensatie? Dan is het ook mogelijk om te klimmen en lasergamen onder de grond. Grotmountainbiken in Valkenburg is dé ondergrondse beleving. Naast de voetbal gerelateerde activiteiten zijn er dus genoeg opties om te ontspannen!

Trainingskamp in Nederland: Oss

Oss is een gezellige stad die omschreven wordt als een echt werk-, woon- en winkelstad. Het ligt gelegen tussen de bourgondische stad ’s-Hertogenbosch en de studenten stad Nijmegen. Ook bevinden zich rondom Oss verschillende mooie landschappen. Het trainingscomplex waar getraind kan worden is van TOP Oss, naast het hotel bij het TOP Oss stadion.

Trainingskamp in Nederland: Valkenswaard

Bij Valkenswaard denk je meteen aan gastvrijheid. De jonkies onder ons kunnen zich hier perfect vermaken, met de Monkey Town om de hoek. De accommodatie ligt middenin een bosrijk gebied en aan de rand van een groot sportpark. Het biedt u de mogelijkheid om te genieten van een rustige maar mooie omgeving. Uitzonderlijk liggen de velden op loopafstand van de accommodatie! Daarnaast beschikt het over een vergaderruimte, dartruimte, poolbiljart, tafelvoetbal, lounge en een sfeerrijke grote bar. Het complex beschikt verder over een ruim buitenterras en een eigen verhard volleyveld. In en outdoor banen zijn ook aanwezig. Trainen kan dus het gehele door! Ideaal voor een trainingskamp in de winterstop.