Trainingskamp in Spanje: 5 populaire Spaanse locaties

Bent u met uw ploeg op zoek naar een trainingskamp in Spanje? Trainingskampen.be zet voor u vijf populaire locaties op een rij.

Trainingskamp in Spanje: Torremolinos

De kust van Zuid-Spanje is de ideale bestemming voor een trainingskamp. In de omgeving van Malaga ligt Torremolinos.  De laatste jaren is dit de meest geboekte plek voor een trainingskamp. Na circa 2,5 uur met het vliegtuig naar Malaga ben je heel snel op de plek van bestemming. De bussen van Trainingskampen.nl brengen jouw ploeg binnen 20 minuten naar het hotel. Alle hotels liggen op loopafstand van het strand en de voetbalvelden liggen ook op korte afstand. Een mooie bijkomstigheid is dat deze locatie de meeste zonuren van Spanje heeft. Daarnaast ligt het prachtige centrum van Malaga op twintig minuten rijden. Als voetballiefhebber is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het stadion van CF Malaga.

Naast het bekende Torremolinos liggen ook de badplaatsen Benalmadena, Mijas, Fuengirola en de bekende buurt van en voor Nederlanders; Carihuela. Met kilometers aan lange zandstranden en diverse Nederlandse barretjes is het zeker de moeite waard om deze plaatsen te bezoeken. Bekijk hier een compilatie van trainingskampen in de regio van Torremolinos.

Trainingskamp in Spanje: Marbella

Een andere populaire bestemming in de omgeving van Malaga is Marbella. De plek is een geliefde en internationaal bekende badplaats aan de Costa del Sol met een eigen jachthaven, groot winkelcentrum en oude centrum. Luxe kent hier geen grenzen en de jachthaven van Puerto Banus ligt dichtbij Marbella en is de trekpleister voor toeristen die de prachtige, luxe jachten willen bewonderen. Ook voor leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes is Marbella een mooie plek. De kwaliteit van Marbella vind je terug in de hotels en de trainingsvelden.

Diverse profclubs zijn terug te vinden in deze regio en ook dit kenmerkt de populariteit van Marbella. Zo zijn Feyenoord en Marbella zijn al jaren aan elkaar verbonden. Een bezoekje aan een wedstrijd tussen profclubs is in Marbella zeker aan te bevelen.

Trainingskamp in Spanje: Valencia

Aan de prachtige Costa Blanca ligt de grote stad Valencia, de stad van de Spaanse sinaasappelen. Wie kent de prachtige foto’s van een stedentrip naar de stad van kunst en wetenschap niet? Trainingskampen.nl biedt diverse hotels aan in Valencia. Van een hostel waar het prima vertoeven is tot een luxe hotel. Daarnaast is het bezoeken van een wedstrijd van Valencia of Levante uiteraard ook een aanrader, Trainingskampen.nl regelt de kaarten.

Met ongeveer 800.000 inwoners is Valencia een grote stad waar van alles is te beleven voor veel plezier en vertier naast het voetbal. Een absolute aanrader dus voor een gevarieerd trainingskamp.

Trainingskamp in Spanje: Sevilla

Bij Sevilla denken voetballiefhebbers direct aan de stad met twee profclubs. De stad beschikt over de voetbalclubs, Sevilla FC en Real Betis, op het hoogste niveau. Een bezoek aan een wedstrijd of het stadion van deze ploegen is makkelijk te regelen bij Trainingskampen.nl. Maar Sevilla is meer. De stad beschikt over het grootste historische centrum van Europa. Belangrijke bezienswaardigheden van de stad zijn onder meer de kathedraal van Sevilla met de toren Giralda, het Alcázar en de Torre del Oro.

De veelzijdigheid van de stad en het heerlijke winterklimaat wordt gezien als groot pluspunt door de clubs. Hierdoor wordt Sevilla ook een steeds populairdere locatie voor een trainingskamp in Spanje.

Trainingskamp in Spanje: Benidorm

Bij Benidorm denken veel mensen dat het een plek is waar alleen ouderen rondhangen, maar niets is minder waar. Benidorm is na Madrid en Barcelona de populairste toeristische trekpleister van Spanje. De regio Benidorm biedt ook voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een citytrip te doen door Alicante, Elche of Valencia. Afreizen naar de Algar-watervallen of een bezoek brengen aan de vele water- en attractieparken in de regio behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kunt u ervoor kiezen om de buurt te gaan verkennen op de mountainbike. Een tapas of wijnproeverij is ook zeker een aanrader!

Trainingskampen.nl werkt samen met vijf verschillende hotels waardoor er voor elk budget iets valt te boeken. Bekijk hier de hotels.