VV Leke-Vladso gaat deze zomer naar Rotterdam!

De Belgische vereniging VV Leke-Vladso uit West-Vlaanderen zal zich in Rotterdam gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Rotterdam

VV Leke-Vladso is de eerste vereniging die in lange tijd een trainingsstage heeft geboekt bij trainingskampen.be. De groen gekleurde vereniging uit Leke Vladso zal in zich in het weekend van 30 juli gaan voorbereiden op het nieuwe seizoen. De 25-koppige selectie van trainer Jonas Grootaerd zal dit weekend in Rotterdam verblijven. Ze verblijven in het van der valk Blijdrop hotel. Het hotel bevindt zich op een korte afstand van hartje Rotterdam en is voorzien van een wellness gedeelte.

Goede reeks voortzetten

VV Leke-Vladso speelt momenteel nog in de reserven klasse B van West-Vlaanderen. Voordat de competitie werd stop gezet had VV Leke-Vladso in de competitie nog geen punten verspeeld, hopelijk kunnen zij deze reeks na de zomerstop weer voortzetten.

Zekerheid

Trainingskampen.be wil haar klanten zo veel mogelijk zekerheid bieden bij een boeking. Daarom heeft VV Leke-Vladso geboekt onder perfecte voorwaarden, mocht de trainingsstage niet doorgaan met als reden dat er bijvoorbeeld weer een corona uitbraak heerst. Dan kunnen zij het weekend kosteloos verzetten naar een ander moment.

Wij van trainingskampen.be wensen VV Leke-Vladso alvast veel plezier tijdens de trainingsstage!