Over ons

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.be een compleet en verzorgd trainingsstage aan met al uw wensen en behoeften tegen elk budget.

Al ruim 17 jaar is Trainingskampen.be dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingsstages, voor o.a. voetbal, atletiek en hockey.

Trainingskampen.be heeft een aanbod van maar liefst 100 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.be blijven voldoen. Iedere trainingsstage biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.be sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

We zijn zeer trots om te vermelden dat we een UEFA-Match Agent Licentie hebben, welke ervoor zorgt dat we zelf vriendschappelijke wedstrijden mogen organiseren.

Veel gerenommeerde teams hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten.

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook of Twitter. Wij kijken er naar uit om jouw trainingsstage te mogen verzorgen!

Met sportieve groet,

Trainingskampen.be

 

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook of Twitter.
Wij kijken er naar uit om jouw trainingskamp te mogen verzorgen!