< TERUG NAAR OVERZICHT

Apeldoorn

Gelderland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Uniek en gezellig hostel in Apeldoorn. U kunt zich hier optimaal voorbereiden op het nieuwe seizoen!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

BESTEMMING
Dit hostel in de stad Apeldoorn is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwe, omringd door bossen en grenzend aan zowel een natuurpark als aan het levendige stadscentrum.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel bevindt zich op 10 minuten van het stadscentrum. Verder beschikt het hostel over prima faciliteiten zoals: voetvolleyveld, volleybalveld, tafelvoetbal, poolbiljart, lounge/ tv-corner en internet voor ontspanning tijdens het trainingskamp.

We maken voornamelijk gebruik van de natuur- en kunstgrasvelden op Sportpark Orderbos . Het trainingscomplex is gelegen op 1km afstand van het hostel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Apeldoorn biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een Bosloop in het nabijgelegen Nationale park ‘De Hoge Veluwe’ of een bezoek aan een wedstrijd van Vitesse of NEC. U kunt ook denken aan activiteiten zoals paintballen, mountainbiken of bubbelvoetbal. Ook voor ontspanning kunt u op deze locatie uitstekend terecht, Apeldoorn beschikt over een gezellig uitgaanscentrum met vele barretjes en restaurants!

Kijk ook eens naar onze boslocatie in Valkenswaard