< TERUG NAAR OVERZICHT

Brussel II – Padel

Brussel, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Naast de sportieve activiteiten kunt u tijdens het trainingskamp volop genieten van de cultuur en het bourgondische karakter van de Belgische Hoofdstad!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Brussel is de hoofdstad van België en de op vier na grootste gemeente in België. Brussel is zowel op politiek, economisch als cultureel gebied veruit de belangrijkste stad van het land. Het Europese parlement werkt mede vanuit Brussel, waardoor de stad ook binnen de Europese Unie een belangrijke rol speelt. Bovendien is Brussel de meest bezochte stad van België.

VERBLIJF EN PADEL
Dit hotel ligt op 5 minuten wandelen van de Europese Commissie. U wandelt in 5 minuten naar metrostation Schuman. De Grote Markt, de winkelstraten en Manneken Pis bevinden zich op 3,5 km van het hotel. De comfortabele kamers hebben gratis Wifi, een flatscreentelevisie, minibar en eigen badkamer. Ook is er airconditioning aanwezig.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in Brussel. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Brussel biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. De prachtige stad verkennen met een Belgische biertour of een voetbalwedstrijd kijken van Anderlecht zijn extra opties voor deze mooie locatie. Ook is het mogelijk om te karten, bowlen of paintballen.

Bekijk ook deze locatie in dé padel hoofdstad van België; GENT