< TERUG NAAR OVERZICHT

Heemskerk – Padel

Noord-Holland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

De mooiste locatie waar wij ooit een trainingsstage hebben gehad! Je voelt je echt een voetbalkoning in dit middeleeuws kasteel’

Hans van der Hoop Team manager s.v. Schalkhaar
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

BESTEMMING
Een modern hostel in een 14e middeleeuws kasteel met de grootse entree, torens en slotgracht. Je voelt je een koning in deze unieke accommodatie. De ligging van het hostel biedt u de mogelijkheid om te genieten van een rustige maar mooie omgeving. Station Heemskerk ligt op 20 minuten lopen van het hostel en op 200 meter is er een bushalte.

VERBLIJF EN PADEL
Dit karakteristieke hostel beschikt over een gezellige bar, restaurant, internetdesk en een sfeerrijk binnen terras. Daarnaast bevindt zich een groot sportveld naast het hotel en een tafeltennistafel. Het hostel beschikt over eenvoudige maar comfortabele kamers met stapelbedden. De kamers met 2 tot 8 bedden hebben een eigen douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Heemskerk biedt voldoende mogelijkheden tot activiteiten. U kunt ervoor kiezen om naar het strand van Heemskerk te gaan waar u met de groep een strandloop of strandtraining kunt houden. Verder is het mogelijk om in de omstreeks te gaan mountainbiken, paintballen of te gaan karten.

Benieuwd naar een mooie hotellocatie in Noord Holland? Kijk dan naar Noordwijkerhout.