< TERUG NAAR OVERZICHT

Maldegem

Oost-Vlaanderen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Mooi en rustig gelegen hostel. De omliggende bossen zijn perfect geschikt voor teambuildingsactivietien.

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Bosgebied

BESTEMMING
Dit Hostel is gelegen in Maldegem. Maldegem ligt in het Meetjesland, een minder bekende regio in Oost-Vlaanderen. De streek is perfect om ver weg van de drukte te wandelen en fietsen in de prachtige bossen, open velden en een uniek krekengebied. Ook het natuurgebied het Zwin ligt binnen handbereik. Dankzij de centrale ligging sta je ook in een mum van tijd in Brugge (19 km) of Gent (29 km).

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over een aantal faciliteiten zoals verschillende sportvelden, een speeltuin, pingpongtafels, petanquebaan, ruime parking… Op het openlucht amfitheater kunnen groepen het beste van zichzelf geven, waarna het groepsgevoel nog wat meer aangewakkerd wordt door een barbecue. Binnen zijn er twee polyvalante zalen en een zithoek.

We maken voornamelijk gebruik van de van de velden van KSK Maldegem. Het trainingscomplex is gelegen op 2,5km afstand van het hostel! Dat kan lopend (15-20 minuten), maar u kan ook fietsen huren tegen een kleine toeslag. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Maldegem biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een bosloop in de prachtige omliggende natuurgebieden . U kunt ook denken aan activiteiten zoals bowlen, mountainbiken of karten. Verder kunt u er ook voor kiezen om een dagje naar het centrum van Brugge of Gent te gaan. Binnen 25min staat u in het hartje centrum van beide steden. Eenmaal aangekomen kunt u heerlijk genieten van een pintje op het terras of gezellig bourgondisch gaan dineren in een van de vele restaurants die de steden te bieden hebben.

Zoekt u iets dichter bij het centrum? kijk dan Brugge III