< TERUG NAAR OVERZICHT

Mierlo

Noord-Brabant, Nederland

Optimaal geschikt voor:

De stage is perfect verlopen. Alles was perfect georganiseerd waarvoor dank, de locatie was top evenals de trainingsfaciliteiten in het hotel. We zien uit naar volgend jaar’.

Martin Monbaliu Trainer Jong Male vv
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Zwembad , Fitnessruimte , Sauna , Bowling

ARRANGEMENT

Basispakket: 3 dagen 2 nachten op basis van volpension + sportpakket. Alles is op maat samen te stellen op basis van uw wensen en behoeften.

ACCOMMODATIE

  • Hotel rustig gelegen in een groene omgeving
  • Veel sport-en ontspanningsfaciliteiten aanwezig in het hotel
  • Trainingscomplex bevindt zich op korte auto afstand van het hotel
  • Gerenoveerde comfortabele kamers voorzien van bad met douche, minibar en tv

FACILITEITEN

Gedurende het verblijf kan er gebruik worden gemaakt van het riante en comfortabele fitnesscomplex. In het zwembad en saunacentrum kunt u zich geheel in Romeinse stijl ontspannen geheel vrijblijvend. Tot slot vindt u nog een multifunctioneel indoor sportveld, volleybal, basketbal, badminton, zaalvoetbal, een golfsimulator, diverse tennisbanen, squashbanen en bowlingbanen waar u tegen een vergoeding gebruik van kunt maken. Fietsen en mountainbikes zijn op aanvraag te huur.

BESTEMMING

Het hotel ligt aan de rand van het rustige dorp Mierlo, slechts 25 minuten met de bus van Eindhoven. Naast de landelijke omgeving ligt het natuurreservaat ‘De Strabrechtse Heide’. Het hotel is een bekend hotel voor professionele voetbalteams om een trainingsstage door te brengen. Al ruim 15 jaar verblijven vele nationale- en internationale teams in dit hotel.

SPORTPAKKET

Het sportpakket kan in overleg afgestemd worden. Standaard inbegrepen: twee trainingen van elk 90 min. en een wedstrijd (op basis van beschikbaarheid). Geldig voor hockey-en voetbal trainingskampen.

ACTIVITEITEN

Het pakket is ook uit te breiden/te verkorten naar 2 dagen- 1 nacht óf 4 dagen- 3 nachten. De regio Mierlo biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Let op: al deze activiteiten zijn optioneel en dus niet bij het basisarrangement inbegrepen!
– Mountainbiken
– Adventure park
– Bowlen
– Stadion of wedstrijd bezoek PSV
– Sportquiz

EXTRA SERVICES

– Bus transfer naar trainingsstage/ activiteiten in Mierlo
– Extra trainingswensen
– Extra maaltijden
– Maaltijd wensen worden aangepast indien nodig (allergieën, gluten, halal)
– In overleg bemiddelen wij graag bij het organiseren van een oefenwedstrijd (incl. KNVB-scheidsrechter) tegen een nader te bepalen tegenstander van gewenst niveau. Dit is een gratis service en op basis van beschikbaarheid