< TERUG NAAR OVERZICHT

Nijmegen-Wijchen

Gelderland, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Een leuke familiaire accommodatie met een perfect voetbalveld in de achtertuin gelegen. We konden zo naar het veld toe lopen en goed trainen. Verder was het avondje Nijmegen zeker de moeite waard’.

Peter Deboutte Bestuurslid Tielt-Winge 3000
  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Bosgebied , Stadscentrum

BESTEMMING
Nijmegen-Wijchen ligt tussen het bruisende Nijmegen en het rustige natuurvolle Wijchen. In Nijmegen kunt u genieten van een echte studenten stad. Nabij Wijchen vind je een groot natuurpark, wat ideaal is voor een boswandeling of duurloop.

VERBLIJF EN VOETBAL
Met maar 9 kilometer afstand van hartje Nijmegen is dit hotel dé plek voor u! Het hotel beschikt over ruim opgezette kamers met flatscreentelevisie en gratis WiFi. Het hotel beschikt ook over vergaderruimtes. Op 2 kilometer afstand kan men gebruik maken van fitness en sauna tegen een toeslag.

Het trainingscomplex bevindt zich schuin tegenover het hotel. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Nijmegen-Wijchen biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo is het mogelijk om te ontspannen met een wedstrijd bezoek van Vitesse of een avondje het mooie Nijmegen verkennen. Wilt u iets actiever doen is dat ook zeker mogelijk met deze locatie. Zo kunt u gaan paintballen of bowlen maar ook de prachtige natuur verkennen door een mountainbike tocht.

Kijk ook eens naar deze locatie met een leuke mix tussen een bosrijk gebied en bruisende stad, Arnhem