< TERUG NAAR OVERZICHT

Oostduinkerke

West-Vlaanderen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Geweldige locatie voor een trainingsstage. Een strandloop is zeker een aanrader!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand

BESTEMMING
Dit Hostel is gelegen in Oostduinkerke en ligt tegenover een prachtig duinengebied, op amper 10 minuutjes wandelafstand van het brede strand van Oostduinkerke.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt over ruime kamers van twee of vier of zes personen. Verder beschikt het hotel over verschillende faciliteiten zoals tafeltennis, tafelvoetbal, sportterrein en verschillende vergaderzalen. U kunt genieten van een drankje in de bar en chillen in de lounge. Er is een eigen restaurant waar u heerlijk kunt dineren.

We maken voornamelijk gebruik van de van de velden van KVKO. Het trainingscomplex is gelegen op 2,5km afstand van het hostel! Dat kan lopend (15-20 minuten), maar u kan ook fietsen huren tegen een kleine toeslag. In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oostduinkerke biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Wat te denken van een stadion of wedstrijdbezoek van KV Oostende . U kunt ook denken aan activiteiten zoals bowlen, mountainbiken of karten. Verder kunt u een strandloop maken of een potje gaan voet volleyen op het strand.

Kijk ook eens naar onze andere locatie in Oostende II