< TERUG NAAR OVERZICHT

Zwolle II – Padel

Overijssel, Nederland

Optimaal geschikt voor:

Deze nieuwe locatie in het stadion van PEC Zwolle heeft alles wat u wenst tijdens een trainingsstage. Houd je wedstrijdbespreking in een zaal die uitkijkt over het veld of op de tribune van het stadion, dan krijg je toch al zin om te spelen!

  • Bestemming: Nederland
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Fitnessruimte

BESTEMMING
Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Zwolle is gelegen aan de IJssel en rondom is een rustige natuur. Zwolle is een dynamische Hanzestad met een bruisende binnenstad. De binnenstad staat vol met gezellige restaurantjes en kroegen. Het historische stadscentrum ligt op 2,8 km van het Hotel. Het treinstation van Zwolle bevindt zich op 3,4 km van het hotel, en de Golfclub Zwolle ligt op 5 minuten rijafstand.

VERBLIJF EN PADEL
Dit prachtig Hotel biedt moderne kamers met een flatscreen-tv en een Nespresso-apparaat. Dit hotel ligt op het stadioncomplex in Zwolle een heeft een fitnessruimte en een elegante lounge. Alle kamers van Hotel Lumen zijn ruim ingedeeld en beschikken over airconditioning, een bureau en een minibar. In het restaurant kunt u genieten van een ontbijt, lunch of diner.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Zwolle biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Het is een van de weinige locaties waar er in de buurt kan worden gewaterskied. Andere sportieve activiteiten zijn padel, bowlen of paintballen. Voor ontspanning is in het centrum van Zwolle ruimte genoeg. Ook is het mogelijk een wedstrijd te bezoeken van PEC Zwolle.

Kijk ook eens naar deze padel locatie in,  Utrecht