< TERUG NAAR OVERZICHT

Brugge I

West-Vlaanderen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Luxe hotel met vele faciliteiten, dichtbij het bourgondische centrum waar je een avondje lekker kan uitgaan

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: 4 Sterren hotel
  • Faciliteiten: Stadscentrum , Sauna , Fitnessruimte

BESTEMMING
Het hotel ligt op een gunstig locatie, net buiten het centrum van Brugge. Omringd door de groene omgeving van de buitenwijk Sint-Pieters. Een lokale bushalte bevindt zich achter het hotel en biedt directe verbindingen met het centrum van Brugge en het centraal station.

VERBLIJF EN VOETBAL
In het luxe hotel vindt u diverse faciliteiten ter inspanning en ter ontspanning. Wat dacht u bijvoorbeeld van de gratis fitness en sauna. Het hotel beschikt daarnaast ook over een zonneterras, gezellige bar en lounge. Uniek in het hotel is de tapasbar, een absolute aanrader.

Het trainingscomplex bevindt zich op 1km van het hotel! In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Brugge biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u ervoor kiezen om een stadion of wedstrijd bezoek te brengen aan Club Brugge. Verder kunt u ervoor kiezen om met de groep te gaan Bowlen, mountainbiken of een potje te gaan zaalvoetballen. Uiteraard is een bezoekje aan het centrum van Brugge een echte aanrader!

Op zoek naar een andere locatie in België? Kijk dan – Antwerpen III