< TERUG NAAR OVERZICHT

Oostende II

West-Vlaanderen, Belgie

Optimaal geschikt voor:

Mooi en gezellig hostel vlakbij het strand. Ideaal voor een strandloop of strandtraining!

  • Bestemming: Belgie
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Strand , Stadscentrum

BESTEMMING
De Belgische stad Oostende is een stad met een prachtige ligging aan kust. Daaraan dankt het de bijnaam “koningin der badsteden” dan ook. Een oude stad met een heel moderne uitstraling. Doordat het een bekende toeristische trekpleister is geweest heeft de stad een bruisend nachtleven, perfect voor een avondje uit met het team. Bovendien sta je bijna in het centrum van Oostende.

VERBLIJF EN VOETBAL
Dit gezellige hostel is zeer verzorgd en van alle gemakken voorzien. De nette meerpersoonskamers zijn fraai ingericht en beschikken elk over een eigen sanitair. Er is een bar en loungeroom aanwezig in het hostel.

De trainingsvelden bevinden zich op 10 minuten rijden van het hostel.  In de offerte zit standaard één training à 90 minuten en een oefenwedstrijd (op basis van beschikbaarheid) óf twee trainingen elk à 90 minuten opgenomen. Het sportpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee.

ACTIVITEITEN
De regio Oostende biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Oostende is een gezellige stad waar je zeer goed op stap kunt. Of breng een bezoekje aan het casino van Oostende. Voor wat actie en conditie is het strand zeer geschikt voor wandelingen en hardloopsessies. Ten slotte kun je terug in de tijd met een bezoekje aan de Atlantikwall.

Kijk ook het hostel in de gezellige stad, Leuven