< TERUG NAAR OVERZICHT

Haarlem – Padel

Noord-Holland, Selecteer een land

Optimaal geschikt voor:

Heerlijk weekend gehad waarin we ontzettend genoten hebben met z’n allen!

Peter Koops Teammanager VV Alblasserdam
  • Bestemming: Selecteer een land
  • Verzorging: Volpension
  • Accommodatie: Hostel
  • Faciliteiten: Stadscentrum

BESTEMMING
Aan de rand van één van de oudste steden van Nederland bevindt zich dit hostel. Op korte afstand van de populaire badplaats Bloemendaal aan Zee (9,5km), de stad Amsterdam (20km) en het gezellige historische centrum van Haarlem (5km) kunt u uitstekend een padeltrip beleggen.

VERBLIJF EN VOETBAL
Het hostel beschikt onder andere over de volgende faciliteiten: restaurant, café, gezellige bar, multifunctionele zalen, buitenterras aan het water en fietsverhuur. Ter ontspanning kan u gebruik maken van de gratis Wifi, poolbiljart of tafelvoetbal. De slaapzalen zijn goed onderhouden en hebben stapelbedden. Elke slaapzaal heeft een eigen badkamer.

We maken gebruik van de beste padel accommodaties in de regio, op deze locatie bevind de padelclub zich op 1 km loopafstand. Het padelpakket is geheel naar uw wensen in te vullen, wij denken graag met u mee hoe we uw trip tot een succes gaan maken. Enkele opties zijn trainen onder leiding van een gekwalificeerde padeltrainer, deelname aan een mix-inn op een lokale club in de regio, toernooi deelname of een Intercambio/Interclub tegen lokale (gelijkwaardige) spelers.

ACTIVITEITEN
De regio Haarlem biedt voldoende mogelijkheden tot teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u in een van de populairste badplaatsen in Nederland een dagje naar het strand gaan. Wilt u wat sportiever doen met de groep dan heeft u de keuze om te gaan mountainbiken, karten of paintballen. Verder is het een aanrader om het prachtige oude centrum van Haarlem te gaan bezoeken. U kunt hier gezellig gaan terrassen of genieten van de grote keuze uit verschillende restaurant.

Een vergelijkbare locatie in Noord Holland? Kijk dan eens naar Zwolle II.